Uvjeti korištenja - Family Health

Uvjeti korištenja

Obiteljsko zdravlje d.o.o. Premium (“Family Health”, “mi” ili “naš”) koristi tehnologiju kolačića i druge tehnologije praćenja na svojoj web stranici https://familyhealth.hr/. Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranica kojoj pristupate pohranjuje na vaš uređaj (računalo, mobilni telefon ili tablet itd.).

Svrha ovih Pravila o kolačićima je pružiti vam informacije o svakoj vrsti kolačića i drugoj tehnologiji praćenja koju koristimo, uključujući podatke koje prikupljamo i svrhu za koju ih obrađujemo. Također možete saznati koliko se dugo kolačići čuvaju na vašem uređaju iz Pravila o kolačićima. Politika kolačića također vas obavještava kako možete isključiti kolačiće, odnosno složiti se ili ne složiti s njihovim instaliranjem.

Vrste kolačića
Family Health postavlja dvije vrste kolačića: tzv potrebne kolačiće i Google Analytics kolačiće.

Potrebni kolačići
Neophodni kolačići omogućuju optimalno funkcioniranje web stranice. U tu svrhu koristimo kolačiće OptanonConsent (ili OptanonAlertBoxClosed). Ovi se kolačići pohranjuju u uređaj godinu dana. Svrha obrade podataka putem ovih kolačića je zapamtiti vaš pristup sadržaju na našoj web stranici, kako vas ne bismo obavijestili o korištenju kolačića prilikom naknadnih pristupa.
Korisnik ove kolačiće može isključiti putem postavki preglednika, s tim da je nakon isključivanja korištenje web stranice otežano. Ako želite isključiti potrebne kolačiće, to možete učiniti kako je opisano na poveznicama u nastavku:
Internet Explorer Chrome Firefox Safari

Google Analytics
Ove kolačiće koristimo za prikupljanje podataka o posjetima našoj web stranici. Ovi podaci su nam potrebni za poboljšanje web stranice. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji vas izravno identificiraju, već prikupljaju informacije o posjetiteljima web stranice. Podaci se odnose na broj posjetitelja web stranice, posjećenost pojedinih stranica unutar web stranice, internet stranice s kojih korisnici prelaze na našu web stranicu, područje na kojem se korisnici nalaze i slično. Koristimo sljedeće Google Analytics kolačiće:

Naziv kolačićaVrijeme zadržavanja u uređajuSvrha u koju se podaci obrađuju
_ga22 godineRazlikovanje korisnika
_gid24 sataPraćenje korisnikovog postupanja na web stranici
_gat10 minutaKontroliranje broja zahtjeva za korištenje Google doubleclick-a

Podatke prikupljene putem Google Analyticsa ne dijelimo s trećim stranama.
Više detalja o obradi podataka putem Google Analytics kolačića, uključujući i koliko dugo Google čuva te podatke na svojim poslužiteljima, možete pronaći na web adresi https://support.google.com/analytics/answer/6004245. Informacije o tome kako možete isključiti Google Analytics kolačiće možete pronaći na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ostale tehnologije praćenja
Facebook pikseli
Ova tehnologija praćenja prepoznaje aktivnosti korisnika naše web stranice, kao što su posjećene stranice i uređaj koji korisnik koristi. Ove podatke možemo prikupljati ako je korisnik naše web stranice registriran na društvenoj mreži Facebook. Prikupljene podatke možemo koristiti u svrhe izravnog marketinga. Facebook također ima pristup ovim podacima. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju dok ste prijavljeni na Facebook.

Obavijest o promjenama
Promjene ovih Pravila o kolačićima bit će objavljene na web stranici Family Healtha i stupit će na snagu od datuma objave. Promjene će se odnositi na podatke koje ćemo prikupljati od dana njihove objave, a ne na podatke koje smo prikupljali do tada. Vaša je odgovornost s vremena na vrijeme pregledati ovu Politiku kolačića i upoznati se s njezinim promjenama.
Ukoliko imate pitanja ili komentara u vezi s obradom Vaših podataka, možete nas kontaktirati na telefon 01/7772-969, ili nas kontaktirati na e-mail adresu info@familyhealth.hr ili Family Health Premium d.o.o., Jarnovićeva 17 C, Zagreb.